In je winkelmandje
0 producten

Bij ons kun je 100% veilig betalen

Alle betalingen geschieden middels een beveiligde SSL (Secure Sockets Layer) verbinding. De betaling loopt via onze betaalprovider Docdata en wordt versleuteld middels een 128/256 Bit Strong SSL Encryption (de sterkste codering op de markt). Je kunt aan het adresbalk in je browser zien dat je op een beveiligde site bent. Het adres begint in plaats van http:// met https:// en wordt gedeeltelijk blauw of groen.

Je kunt in deze omgeving rustig je persoonsgegevens en creditcardgegevens invoeren. Mocht je niet in een https:// omgeving bevinden laat dan nooit persoonlijke- of creditcard gegevens achter! Bij ons kun je dat dus wel, betalen is 100% veilig!

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

 • IDEAL (gratis)
 • Bankoverschrijving (gratis)
 • Creditcard Visa of Mastercard 
 • Klarna (op rekening, +4%) Tijdelijk niet beschikbaar (zie hieronder voor meer informatie)

Voor extra veiligheid bij online betalen met Creditcard maken wij gebruik van Mastercard Secure code en van Verified by Visa

Betalingen lopen via DocData, een hele betrouwbare partner.

Betrouwbaarheid en veiligheid is bij online aankopen het belangrijkste aspect. Jij,  maar ook wij willen de best mogelijke en veilige betalingsmethoden. HIervoor hebben wij Docdata geselecteerd een betaalprovider met de modernste beveiliging- en versleutel technieken. Zo word je 100% beschermd tegen online fraude. In de praktijk is daardoor een online aankoop per creditcard, overboeking of IDEAL zelfs veiliger dan kopen in een winkel, per telefoon of fax.

Voor de afhandeling van jouw betaling maken we dus gebruik van de firma DocData. Dit is een zogenoemde betaalprovider ook wel PSP genaamd. DocData zorgt voor ons beveiligde betalingsverkeer. Alle betalingen of terugbetalingen gaan via de rekening van DocData en niet rechtstreeks op onze rekening. Het rekeningnummer waar je aankoopbedrag op wordt gestort is dus niet ons eigen rekeningnummer.

Je kunt betalen met iDEAL (gratis)

Indien je internet bankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, ING, Rabobank, SNS Bank of Friesland Bank dan kun je bij ons kosteloos met iDEAL betalen.  Het voordeel is dat je de procedure kent en je zeer veilig bij je eigen bank betaalt. Bovendien kunnen wij zeer snel de bestelling leveren omdat wij direct van jouw bank een terugmelding krijgen dat je hebt betaald.

iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van de andere betaalmethoden:

 • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd, 100% veilig en makkelijk
 • iDEAL wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken
 • Betalen met iDeal kan direct. Je hoeft geen account aan te maken of je te registeren
 • de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en is direct zichtbaar in je eigen rekeningoverzicht.
 • We leveren direct na je betaling
 • Betalen met iDEAL is gratis

Betaal je met IDEAL voor 15.00 uur dan heb je jouw bestelling de volgende dag in huis!

Je kunt betalen via overschrijving (gratis)

Je kunt ook ervoor kiezen om met een bank overschrijving te betalen. Iedere Nederlandse bank ondersteunt deze betaalwijze.

Hoe werkt een bankoverschrijving?

 • Kies in het betaalmenu voor bankoverschrijving
 • Na deze keuze wordt je doorgeleid naar DocData onze betaalprovider
 • Na het afronden van je bestelling ontvang je van DocData direct een e-mail
 • In deze e-mail staan de instructies om te betalen via bank overschrijving
 • Nadat jij de betaling hebt overgemaakt en wij de bevestiging van DocData hebben ontvangen sturen wij de bestelling af

Betaal je met overschrijving dan sturen we de goederen af zodra het geld op de rekening van DocData staat. Dit kan enkele dagen duren.

Betalen met Bankoverschrijving is gratis.

Je kunt met Creditcard Visa of Mastercard afrekenen

Met een creditcard betaal  je veilig in de zwaar beveiligde betaalomgeving van onze betaalprovider Docdata. Je kunt jouw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren. Daarnaast gebruiken we voor jouw online betaling bij Mastercard de Mastercard Secure code en bij Visa de Verified by Visa controle voor nog meer zekerheid.

De kans op fraude is door deze handels wijze nihil! Betaal dus gerust met je creditcard.

Hoe werkt een Creditcard betaling?

 • Kies in het betaalmenu voor Mastercard of Visa
 • Na deze keuze wordt je doorgeleid naar DocData onze betaalprovider
 • DocData vraagt naar de volgende gegevens: creditcard nummer, Vervaldatum, CVV2-code (verificatiecode), Kaarthouder naam
 • Hierna wordt je doorgestuurd naar  Mastercard Secure code of Verified by Visa In beide gevallen moet je een persoonlijke geheime code invoeren die alleen jij weet. Dit bied je de allerbeste vorm van veilig online betalen
 • Na het afronden van je betaling ontvang je direct een bevestigings e-mail
 • Nadat jij de betaling hebt gedaan sturen wij je bestelling direct af

Betaal je met Creditcard voor 15.00 uur dan heb je jouw bestelling de volgende dag in huis!

Je kunt achteraf op rekening betalen (+4%)

NB: In verband met technische problemen is het momenteel helaas niet mogelijk om op rekening te bestellen. Wij verwachten, omdat wij afhankelijk zijn van onze betaalprovider, dat dit nog enkele weken tot maanden kan duren voordat dit opgelost is. Onze excuses voor het ongemak.

Achteraf betalen met Klarna Factuur. Koop nu - betaal pas over 14 dagen! Je ontvangt altijd eerst het product en daarna heb je 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur krijg je via de post of per e-mail. De maximale orderwaarde is € 250,-. Door voor deze betaalmethode kiezen ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.

Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Let op: Op basis van de door u ingevulde gegevens vindt er een kredietcheck plaats. Het is van groot belang dat je jouw  gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk invult.

Heb je nog vragen, of kom je niet door de kredietcheck? Neem dan contact op met de klantenservice van Klarna.
Email : klantenservice@klarna.nl
Telefoon : 020 808 2852

The Footwear Company

Betalen bij The Footwear Company

Ideal (gratis), Bankoverschrijving (gratis), Klarna (+4%) en de creditcards Mastercard en Visa (gratis). Meer informatie? Zie onze klantenservice pagina

Nieuwsbrief