In je winkelmandje
0 producten
Wandelschoenen

Wandelschoenen online kopen

Ben je op zoek naar een goede wandelschoen? Hier vind je alle informatie over lage wandelschoenen, half hoge wandelschoenen, hoge wandelschoenen en bergwandelschoenen. Verder helpen we je met advies over alle accessoires die kunnen bijdragen aan het plezier van jouw wandeling. Zoek je schoenen van Merell, Timberland, Meindl, Lowa, New Balance, Hanwag of Salomon? Wij werken alleen met al deze goede merken. Je hoeft dus niet verder te zoeken, wij hebben de juiste wandelschoen voor jou!

We hebben onze site handig voor je ingedeeld.

  • Op de pagina Advies en Informatie, vertellen we je echt alles over wandelschoenen. 
  • Op de pagina Onze Merken, zie je dat we alleen maar met de beste merken werken.
  • Op de pagina Wandelschoenen, kun je ze meteen online bestellen.
  • Op de pagina Accessoires, koop je direct online sokken, inlegzolen, je dagrugzak en onderhoudsmiddelen.

Accessoires in onze webwinkel

Goed onderhoud is van belang voor je wandelschoenen. Je wil er tenslotte lang plezier van hebben toch? Lees welk middel geschikt is voor jouw type schoen en bestel meteen online. Maar ook goede wandelsokken kun je hier kopen. Samen met inlegzolen zijn die belangrijk om de pasvorm te optimaliseren.
Een wandeling zonder rugzak kun je je niet voorstellen. Een extra vest of jas, en eten en drinken voor onderweg. Daarom hebben we de beste wandelruzakken voor je geselecteerd. Met comfortabele draagsystemen die je niet gaan irriteren tijdens je wandeling.

Onafhankelijk advies over wandelschoenen

Wij zijn niet gebonden aan een bepaald merk. Daarom kunnen we je onafhankelijk advies geven over het kopen van wandelschoenen. Nergens kun je zoveel vinden over alles wat te maken heeft met jouw aanstaande aankoop. Want voor het kopen van een wandelschoen moet je je goed inlezen en laten adviseren. Er zijn zoveel factoren die belangrijk zijn. Je koopt je brood ook niet bij de slager. dus zoek je naar een goede wandelschoenwinkel. Maar voor die tijd kun je je op deze site helemaal inlezen over alles waar je rekening moet houden bij het uitzoeken van wandelschoenen.

The Footwear Company

Betalen bij The Footwear Company

Ideal (gratis), Bankoverschrijving (gratis), Klarna (+4%) en de creditcards Mastercard en Visa (gratis). Meer informatie? Zie onze klantenservice pagina

Nieuwsbrief